Estadístiques

dimecres, 29 de febrer del 2012

Treballem a l'Hort

Bon Dia, Aquí podeu veure com treballem a l'hort.
Durant aquest temps hem estat sense anar-hi, perquè feia mal temps i fins i tot ha nevat i ens ha matat les escarxoferes. 
Fa unes setmanes, ha vingut una noia nova, que es diu Pamela, i que ve a 4t D amb nosaltres.

La Pmaela, la Nixi, la Fengjiao, i en Yifeng.

Aquí veiem els alumnes d' Hort

El dòmino de l'hort

Durant les ultimes tres setmanes, hem estat treballant en la nova proposta de fer un dòmino en les quatre llengües oficials que es parlen a Espanya: català, castellà, basc i gallec.

Hem pensat que en comptes de fer-ho de nombres ho farem de coses que hi ha a l’hort: fruites, tubercles, eines, herbes aromàtiques, verdures, arbres i flors.
En cada una d’aquestes variants hem escollit vuit derivats.

Al nostre Institut hi ha una assignatura que es diu Cooperativa, l’hem unit amb l’assignatura d’Hort i s’encarregarà de patrocinar-la, fer-li publicitat i vendre els dòminos  per tot Espanya.

Estem fent aquesta activitat amb els propòsits de guanyar diners i de donar-vos a vosaltres una mica d’entreteniment i diversió.
Esperem que us agradi i que ens doneu suport amb totes les activitats que estem fent i que farem. Gràcies

Trabajando en clase d'hort

Estamos trabajando en los ordenadores traduciendo verduras frutas y otras variedades en los cuatro idiomas que tiene España. Hemos estado trabajando varias semanas una hora cada semana para poder tener a tiempo las traduciones bien hechas para la asignatura de cooperativa.
Cuando tengamos el domino hecho os lo vamos a enseñar.

divendres, 10 de febrer del 2012

Relleu a l'hort

Aquest grup d'estudiants de segon d'ESO han vingut treballant a l'hort d'ençà de principi de curs.
De seguida que els operaris de l'ajuntament van acabar de llaurar l'hort, ens vam posar a plantar...enciams, escaroles, alls, cebes, faves, pèsols, carxoferes i cereals (blat, ordi i civada).
En arribar a la meitat del curs, aquests estudiants seran rellevats per una nova colla d'hortolans, que hauran de fer les tasques agrícoles fins que arribi la collita...
Moltes gràcies a tots!