Estadístiques

diumenge, 17 de juny del 2012

La cloenda de curs

El passat dilluns 11 de Juny vam posar fi de manera simbòlica a les dues assignatures agermanades sobre Mèdi Ambient: Què vol dir ser sostenible?  i Hort, dues matèries que han anat lligades de la mà durant aquest curs 2011-2012.

En totes dues hem procurat promoure l'ús meditat i conscient dels recursos del nostre entorn, i com molt bé heu pogut anar veient al llart del blog, també hem posat en pràctica els nostres coneixements en un exterior que hem anoment simplement "hort" però que ha estat moltes que això. 

Així doncs, com a cloenda de curs i gràcies al recursos obtinguts en l'activitat realitzada en el Mercat del Lleó ens hem permès el luxe de fer un esmorzar conjunt tot rememorant l'experiència viscuda i la sensació d'haver realitzat una bona tasca al llarg d'aquest mesos.

Moltes gràcies a totes i tots pel vostre seguiment i interès, i sobretot, als i les alumnes per treballar tant i amb tanta consciència.

Atentament,

Xavier Sàbat i Josep Pujol

Els nostres alumnes

dimarts, 5 de juny del 2012



Hola a tots!

Després d'un any treballant molt dur perquè el nostre hort tirés endavant, deprés de tantes experiències viscudes, tantes discussions, tantes coses bones, i sobretot després d'una experiència inoblidable, ha arribat el nostre final.
En uns dies s'acabarà el curs i per a nosaltres s'acaba un il·lusió, però alhora estem molt contents perquè sabem que l'hort mai havia estat tan ben cuidat com amb nosaltres i només esperem que els que vinguin, el cuidin i el valorin molt.
Hi ha tantes coses a dir que no tenim paraules, hem de donar les gràcies a aquestes persones que ens han ajudat, però sobretot a aquesta persona que sempre ha estat amb nosaltres, la persona que a més de fer la seva feina de professor fa d'amic i ens ajuda, el nostre professor Josep Pujol, donar-li les gràcies i l'enhorabona per ser la persona que és.
Moltes gràcies per tot, i esperem que aquest curs 2011-2012 us ho hagueu passat molt bé amb nosaltres i amb les nostres històries de l'hort.

 Un petó i un fins aviat perquè no ens n'anem del tot.