Estadístiques

dimecres, 5 de juny del 2013

JA NEIXEN ELS PRIMERS CARBASSONS



Ahir dia 05/06/13 ens vàrem adonar que ja naixien els primers carbassons.

Els carbassons tenen flors mascle i flors femella, aquestes últimes son les que donen el fruit. La flor de la foto és una flor femella, està unida a un carbassó petit.
 
Aquesta flor és una flor mascle. No està unida a un carbassó

ASPREM LES TOMATERES

El divendres 31 de maig vàrem asprar les tomateres. Les aspres utilitzades son de canya. Les tomateres son unes plantes enfiladisses per això per poder-se desenvolupar correctament necessiten les aspres que els hi serveixen de guies perquè es puguin enfilar i créixer.
Els encarregats de posar les aspres varen ser l'Anas i en Pere.
.

LES ROSES DE L'HORT



JA NEIXEN LES PRIMERES XERRIS

Avui dia 28 de maig ens hem adonat que ja han nascut les primeres xerris!!!!

dissabte, 1 de juny del 2013




El dia 5 de juny és el 
dia Mundial del Medi Ambient


L'any 1972 l'Assemblea General de les Nacions Unides va establir el 5 de juny com a Dia Mundial del Medi Ambient. Des d'aleshores és una de les principals eines que les Nacions Unides utilitzen per fomentar la sensibilització mundial per al medi ambient i promoure l'atenció i l'acció política pel que fa a aquesta qüestió.
Enguany el lema de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient fa referència al malbaratament alimentari "Think.Eat.Save". Es vol conscienciar a la ciutadania sobre el consum responsable dels aliments i així evitar una pèrdua elevada d'aliments.