Estadístiques

dimecres, 21 de març del 2012

La nostra Experiència a l'hort.

Durant aquest curs 2011-2012, amb la nova assignatura d'hort, hem treballat molt, els primers dies vam treure la palla i les pedres per llaurar la terra. Com que era el primer any que es feia aquesta assignatura, l'hort estava fet un desastre, tot ple d'escombraries.
Ens vam posar fil a l'agulla i en dues setmanes ja teníem l'hort preparat per plantar. Vam començar a plantar aloe vera i recuperant els camins de pedra que s'havien perdut, i així vam anar plantant: cebes, enciams, maduixes, bròquils, escaroles, cols, escarxofes, cereals, calçots entre altres.
Ens hem distribuït en grups: uns reguen, altres planten i altres fan fotografies.


Per finalitzar volem agrair a tots els professors i en especial al Josep Pujol, nostre professor d'hort, que ens ha ensenyat a treballar en grup i a plantar i conèixer plantes.
També volem agrair a la directora Elisabeth Saguer per recolzar-nos sempre en tot el que fem, i fins i tot no ens oblidem dels pagesos En Pere i En Josep que van venir a ensenyar-nos a plantar quan no sabiem res.
Estar a l'hort és una experiència increïble ja que quan vam començar no voliem fer l'assignatura però ara ens agrada molt i estem tots molt contents per aquesta assignatura i sobretot pel professor.



 UN PETÓ I UNA ABRAÇADA MOLT FORT A TOTS ELS QUE VISITEU EL NOSTRE BLOG.
Viviana Mesa i Tatiana Zúniga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada