Estadístiques

dimecres, 14 de desembre del 2011

L'aigua Potable

L'aigua és imprescindible per la vida de tots els éssers humans, ja que, sense ella no podríem viure. També és important la manera com la consumim.

Fer un ús diari de l'aigua de l'aixeta ens dóna un benefici econòmic. Segons un estudi realitzat per l'ajuntament de Girona, un litre d'aigua de l'aixeta ens costa uns 634 vegades menys que un litre d'aigua envasada.

L'altre motiu que ens beneficia és el seu caràcter ecològic. El fet d'estalviar el consum de plàstic també produeix menys residus, i un altre inconvenient de l'aigua envasada és que s'ha de distribuir en mitjans de transport que requereix el consum del combustible i alhora generen residus.

L'aigua de l'aixeta s'adapta a les necessitats de la nostra dieta. Conté els components necessaris perquè tinguem una bona salut, no només els adults, sinó qualsevol persona.

Quan pensem que l'aigua envasada és millor perquè ha passat pels controls necessaris ens equivoquem, ja que l'aigua de l'aixeta també passa pels mateixos controls.

Les persones hauríem d'acostumar-nos a beure aigua de l'aixeta ja que és més barata, ecològica i fa que el nostre cos crei defenses. Si tot i això les persones no se'n refien, sempre poden utilitzar filtradors. Sigui l'aigua que sigui, i vingui d'on vingui, ens treu la set; ens nodreix.

(Text elaborat a partir de les redaccions de 4t C d'ESO)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada