Estadístiques

dimecres, 28 d’octubre del 2015NOVETATS A L’HORT.

Aquest any el grup de 4E ha iniciat el curs amb l’assignatura de l’hort amb moltes possibilitats noves i moltes energies per fer-ne un bon ús.

A finals del curs passat, amb la idea de continuar el projecte de l’hort, es va comprar un hivernacle i una caseta per desar-hi les eines.

Inicialment després d’un estiu que va fer molta calor, vàrem trobar un hort ple d’herbes i amb els tomàquets i pebrots mig cuits pel sol intens que feia gairebé cada dia.

La primera feina que es va haver de fer va ser treure totes aquestes herbes i recollir els últims tomàquets que quedaven encara prou madurs, per posteriorment poder arrencar les tomaqueres.

Quan es varen acabar les primeres feines de neteja i condicionament del hort, novament vàrem procedir a plantar els primers vegetals per tal d'aprofitar els dies de bon temps que encara feia al mes de setembre  i octubre fins ara.

Ha estat en aquest mes d'octubre, que hem iniciat el muntatge de la nova caseta d'eines. Després de preparar una bona base de formigó per poder estabilitzar-la en una bon recolzament, ja que en tot l'hort no hi ha un pam de terra a nivell ni prou dur per  recolzar-la bé.

Properament seguirem amb les tasques de subjecció i cobriment de l'hivernacle, que ara ja tenim l'estructura muntada.


Estat de l’hort abans de començar-hi a treballar.Estat després de treure les herbes. 

  

Inici de la base de la caseta d’eines. La base de formigó acabada. Col·locació de la caseta.
Vista general de la ubicació de la caseta d’eines i l'hivernacle dins de l’espai de l`hort.


 Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada