Estadístiques

dissabte, 18 de maig del 2019

EL MERCAT DELS PRODUCTES DE L'HORTEl passat 14 de maig, el nostre institut va participar a la  jornada de "El mercat dels productes de l'hort". Aquesta jornada, l'organitza l'Ajuntament de Girona, des del 2008, i és una trobada anual d'instituts i escoles, de Girona, que disposen d'un hort escolar. 
La trobada té lloc a la Plaça del Lleó, on cada centre disposa d'una parada i porta el seus productes per vendre, compartint el mercat amb la resta de venedors habituals de fruita i verdura.

Enguany, els centres que hi han participat han estat: escola Àgora, Escola Carme Auguet, Escola Domeny, Escola Eiximenis, Escola El Bosc de la Pabordia, Escola Font de l'Abella, Escola Joan Bruguera, Escola Josep Dalmau Carles, Escola Maristes, Escola Montfalgars, Escola Sagrada Família, Escola Vila-Roja, Institut Carles Rahola, Escola Nou de Quart i el nostre institut, l'Institut Jaume Vicens Vives.

Aquest any la venta ha estat tot un èxit i l'experiència molt gratificant. El nostre centre ha portat per vendre: alls tendres, cebes, enciams, remolatxes i bledes. 
HO VÀREM VENDRE TOT!!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada