Estadístiques

dilluns, 9 de març del 2020

CAMPANYA REDUCCIÓ DE RESIDUS


“El millor residu es aquell que no es genera”

Els centres adherits al programa d’escoles verdes, son centres que adquireixen un compromís per innovar, incloure, avançar, sistematitzar i organitzar accions educatives vinculades amb la sostenibilitat i el respecte amb l’entorn per tal de fomentar, de de l’educació, uns valors sostenibles, per tal de fer front als reptes que ens planteja el medi ambient.
Mar Novas, Optativa visual i plàstica 3r ESO
  • REDUCCIÓ PROGRESSIVA I FUTURA ELIMINACIÓ DELS EMBOLCALLS D’ALUMINI. Amb aquesta campanya, el pretén el centre, és anar reduint progressivament l’ús del paper d’alumini a favor de altres embolcalls més sostenibles com el boc’n’roll i la carmanyola. El principal motiu és el gran impacte ambiental que implica l'obtenció de l'alumini i per tant, considerem que es important reduir i eliminar aquell alumini d’un sol ús, com és el cas del paper d’alumini. D’aquesta manera també reduïm la quantitat de residus que generem. El reciclatge de l’alumini també es contaminant, produeix residus i contaminació atmosfèrica.
Des de l’optativa de visual i plàstica de 3r, els alumnes varen elaborar uns cartells per a la campanya de reducció de l’alumini. D’entre tots els cartells que es varen crear, el més votat va ser el de l’alumne Mar Novas.
  • REDUCCIÓ DEL PLÀSTIC. Aquest curs 19-20, el centre ha decidit eliminar els gots de plàstic de la màquina de cafè. Ara tots els professors anem amb les nostres tasses. Es gastaven uns 6000 gots/any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada